GABBERS is de nieuwe comedyformatie bestaande uit Jandino Asporaat, Guido Weijers, Philippe Geubels en Roué Verveer. De vier totaal verschillende topcomedians zetten de meest veelzijdige en grootste comedyshow van het jaar op. GABBERS dient slechts een doel: het publiek keihard laten lachen. De show staat bol van hilarische showonderdelen van de heren samen en stand-up zoals alleen zij dat kunnen. De eerste editie van GABBERS is op 24 juni 2016 in de ZiggoDome en de kaartverkoop start vandaag. 
 
Jandino: ‘Ik heb van Kanye West tot Beyoncé zien optreden in de grote ZiggoDome en nu sta ik samen met Roué Verveer, Guido Weijers en Philippe Geubels op die plek waar al die wereldsterren hebben gestaan. Ik ga nu al stuk! Wij hebben die avond een soort van bonte avond, waarbij de lach de enige rode draad is.'
 
Philippe: “Ik kijk er naar uit om samen met die 3 andere toppers op het podium te staan en ik hoop dat ik in deze show eindelijk mijn droom kan waarmaken: goochelen voor een groot publiek.”
 
Roué: “Zo zit je Beyonce te kijken in de ZiggoDome, en zo mag je zelf je ding doen in de ZiggoDome! Hoe cool is dat?! Bijna niet te geloven.”
 
Guido: "Meer dan 13 jaar geleden zag ik de Engelse stand-up comedian Lee Evans optreden voor 10.000 mensen. Toen dacht ik: Dit zou in Nederland nooit kunnen. En nu gaan we het gewoon zelf doen! Hoe tof is dat! Dit wordt comedy XXL!"
 
GABBERS wordt geproduceerd door RTL Live Entertainment en kaarten zijn te bestellen via www.gabbers.nl
 
Vanaf Zaterdag 18/3 op RTL

Philippe Geubels in Het Zijn Net Mensen op RTL om 21:59 !!!

http://www.rtl.nl/gemist/het-zijn-net-mensen/ 

 

Philippe Geubels in Het Zijn Net Mensen op RTL om 21:59 !!!

http://www.rtl.nl/gemist/het-zijn-net-mensen/ 

 

Philippe Geubels wordt nieuw gezicht Eén

"Philippe Geubels is een man met veel gezichten", we horen het hem zo zelf zeggen. Gevatte presentator van zijn eigen tv-shows, kijkcijferbrekend panel- en jurylid, gedreven tv-maker, acteur en vooral waanzinnig populaire comedian in België én Nederland. Sinds hij tien jaar geleden letterlijk en figuurlijk op het toneel verscheen als gortdroge moppentapper, is Philippe Geubels uitgegroeid tot een veelzijdig humorfenomeen op het scherm en het podium. VRT en Pretpraters zijn dan ook fier te mogen aankondigen dat de levende lachlegende een nieuwe, verregaande samenwerking aangaat met de zender Eén.
 

Philippe Geubels zal de komende jaren zowel op als achter de schermen meewerken aan een brede waaier van programma's op Eén. Te beginnen met Taboe, een baanbrekende reeks die hij samen met productiehuis Panenka maakt. Taboe wordt een unieke mix tussen human interest en comedy over minderheden waarmee niet gelachen mag worden. Behalve dan door Geubels, die op zijn typische manier samen met diezelfde minderheden dat laatste taboe doorbreekt en zo ook maatschappelijk zijn nasale stem laat gelden.
 
Olivier Goris, netmanager Eén, kijkt met enthousiasme uit naar deze nieuwe samenwerking:

Philippe Geubels is uniek op vele manieren. Deze samenwerking wordt ongetwijfeld een uniek avontuur voor ons allemaal. We zijn super blij en trots dat Philippe gekozen heeft voor Eén als nieuwe thuis.

Philippe Geubels, standup-comedian en programmamaker:

Zoals mijn grootvader altijd zei: een kip loopt nooit zomaar door de woestijn

 
In de toekomst zal Geubels ook met andere programmamakers en productiehuizen samenwerken voor Eén.
 
Noot voor de redactie: Vragen of een korte reactie van Philippe? Dit zijn uw contactpersonen:
Johnny Quidé, Pretpraters, 0475 28 21 44 of info@pretpraters.be
Hans Van Goethem, woordvoerder netten, 0471 13 90 46

 

"Philippe Geubels is een man met veel gezichten", we horen het hem zo zelf zeggen. Gevatte presentator van zijn eigen tv-shows, kijkcijferbrekend panel- en jurylid, gedreven tv-maker, acteur en vooral waanzinnig populaire comedian in België én Nederland. Sinds hij tien jaar geleden letterlijk en figuurlijk op het toneel verscheen als gortdroge moppentapper, is Philippe Geubels uitgegroeid tot een veelzijdig humorfenomeen op het scherm en het podium.

Warmste nacht met Philippe Geubels

Samen met radiopresentatrice Eva de Roo zal Philippe op STUBRU presenteren voor het goede doel.  Tijdens de warmste week kan je hen beluisteren op 22/12/2016 tussen 00u en 06u.

 

http://dewarmsteweek.stubru.be 

Samen met radiopresentatrice Eva de Roo zal Philippe op STUBRU presenteren voor het goede doel.  Tijdens de warmste week kan je hen beluisteren op 22/12/2016 tussen 00u en 06u.

 

http://dewarmsteweek.stubru.be